Benzer Ürünler
NUXE Nuxuriance Ultra Yaşlanma Karşıtı Gündüz Bakım Kremi Spf20 50ml Gündüz Bakım Kremi
NUXE Nuxuriance Ultra Yaşlanma Karşıtı Gündüz Bakım Kremi Spf20 50ml Gündüz Bakım Kremi
NUXE Nuxuriance Ultra Yaşlanma Karşıtı Gündüz Bakım Kremi Spf20 50ml Gündüz Bakım Kremi

NUXE Nuxuriance Ultra Yaşlanma Karşıtı Gündüz Bakım Kremi Spf20 50ml Gündüz Bakım Kremi (3264680016561)

Marka : NUXE
İndirim Oranı : %51 İndirim
Fiyat : ₺1.200,00(KDV Dahil)
İndirimli : ₺582,90(KDV Dahil)

Nuxe Nuxuriance Ultra Creme Redensifiante Spf20 50ml

 

Ürün Açıklaması:
Yogunlastirici anti-aging bakim kremi
Tüm cilt tipleri
Genel kullanıma yönelik bu sıkılaştırıcı yaşlanma karşıtı krem Safran ile Begonvilden elde edilen Bi-floral hücrelerinden üretilmiştir. Cildi yeniler, yüze oval şeklini geri kazandırır, sıkılaştırır ve UVA/UVB ışınlarından koruyarak cildinizin çabuk yaşlanmasını önlemeye ve lekeleri gidermeye yardımcı olur. Cilt daha genç görünür: pürüzsüz ve yoğun görünüm sayesinde dolgunluk kazanır. Cilde doğal ışıltısını geri kazandırır ve yüz hatlarınızı yeniler.

 

Nasıl Kullanılır:
Sabahları Nuxuriance Ultra Serum'dan sonra iyice temizlediğiniz yüzünüze, boynunuza ve dekolte bölgenize uygulayın.
1. Parmak ucunuzla aldığınız az miktarda kremi avuç içinizde ısıtın.
2. Yüzün alt kısmından yukarıya doğru çıkarak, ellerinizi dönüşümlü olarak kullanarak kısa düzleştirme hareketleri ile uygulayın. Elmacık kemikleri ve şakaklara özellikle uygulayın.
3. Hareketleri yüzünüzün diğer tarafında tekrarlayın. Sonra ortadan dışarı doğru düzleştirerek dekoltenize uygulayın.

 

Ürün İçeriği:
Her cilt tipine uygun, mat ve kadifemsi bir cilt etkisi yaratan, yağ bırakmayan akışkan krem dokusu. Doğal kökenli etkin maddeler: Safran ve Begonvilden elde edilen Bi-Floral Hücreler, Özel doğal kompleks, Çiğdem özü.
AQUA/WATER, ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE, C12-15 ALKYL BENZOATE, DIETHYLHEXYL SUCCINATE, DIETHYLAMINO HYDROXYBENZOYL HEXYL BENZOATE, GLYCERIN, ETHYLHEXYL TRIAZONE, PRUNUS AMYGDALUS DULCIS (SWEET ALMOND) OIL, DIMETHICONE, SILICA, HYDROXYETHYL ACRYLATE/SODIUM ACRYLOYLDIMETHYL TAURATE COPOLYMER, PARFUM/FRAGRANCE, HYDROXYETHYL UREA, ARACHIDYL ALCOHOL, BIS-ETHYLHEXYLOXYPHENOL METHOXYPHENYL TRIAZINE, CETEARYL ALCOHOL, BEHENYL ALCOHOL, TOCOPHEROL, CAPRYLOYL GLYCINE, PHENOXYETHANOL, COCO-GLUCOSIDE, CITRIC ACID, ARACHIDYL GLUCOSIDE, ETHYLHEXYLGLYCERIN, SODIUM HYDROXIDE, DEHYDROACETIC ACID, BOUGAINVILLEA GLABRA LEAF CELL EXTRACT, SODIUM GLUCONATE, XANTHAN GUM, BUTYLENE GLYCOL, HYALURONIC ACID, POLYSORBATE 60, SORBITAN ISOSTEARATE, AMMONIUM LACTATE, UNDARIA PINNATIFIDA EXTRACT, ALTEROMONAS FERMENT EXTRACT, THEOBROMA CACAO (COCOA) LEAF CELL EXTRACT, CROCUS SATIVUS FLOWER EXTRACT, BENZYL ALCOHOL, GERANIOL, CITRONELLOL, BENZYL SALICYLATE, LINALOOL, COUMARIN

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı

Farmaucuz.com sizlere en iyi deneyimi sunabilmek için yasal düzenlemelere uygun çerezler kullanmaktadır.